26839884

Charlottehaven Health Club , Hjørringgade 12C, 2100 Østerbro

©2019 by SWI:M Privat Svømmeundervisning

VOKSEN

Personlig svømmeundervisning for dig der vil have ekstra opmærksomhed og direkte feedack på din svømning

Svømmeundervisningen for voksne vil være forskellig fra hinanden i forhold til den målgruppe du tilhører. Er du vandskræk, kan du ikke svømme, vil du forbedre dig teknisk i en stilart f.eks. crawl, er du triatlet eller er du havsvømmer. Det er dine ønsker og behov som er i centrum.

Alt efter dit behov for svømmeundervisning, kan du vælge en enkelt lektion eller et helt forløb over 10 gange. Det er klart at foretrække at vælge et forløb, når du skal lære at svømme eller er vandskræk. 

Skriv gerne til mig, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

 

YDELSER

 

LÆR AT SVØMME/ TEKNISK BOOST

Pris
595,-   / 1 session á 30
5355,- / 10 sessions

Undervisningen vil bestå af introduktion til nye øvelser, tekniktræning samt udfordringer i og under vand.
Målet med undervisningen er, at du lærer den grundlæggende teknik/ får boostet din teknik i den stilart du vælger at arbejde med. Har prøvet kræfter med nye øvelser og udfordringer i og under vand. Og du opnår mere selvværd og selvtillid samt glæde ved svømmetræningen.

VANDSKRÆK

Pris
595,-   / 1 session á 30 min
5355,- / 10 sessions

Undervisningen vil bestå af, gradvis tilvænning i forhold til at være i og under vand, generel vandtilvænningsøvelser så som vejrtrækningsøvelser og flydeøvelser. Ligesom du vil få viden om at være i vand.
Målet med undervisningen er, at du bliver tryg i og under vand. Du bliver i stand til at flyde og have kroppen under vand. Du vil opleve større selvværd og selvtillid i og under vand.

DET BEDSTE ALTERNATIV TIL PERSONLIG SVØMMETRÆNING

Lær dig selv at svømme med Crawl Companion - en e-bog til dig der vil lære at svømme på egen hånd, og til dig, der har brug for lidt teknisk inspiration

Crawl Companion er en e-bog til dig med 20 øvelsesvideoer, som du kan følge fra A-Z. Som bonus er der også en guide til dig omkring, hvordan du sikrer dig kvalitet i din træning. E-bogen ligger til dig i shoppen.

 

Sådan Svømmer Du Crawl

kr 149,00Pris