26839884

Charlottehaven Health Club , Hjørringgade 12C, 2100 Østerbro

©2019 by SWI:M Privat Svømmeundervisning

 

En Svømmers Bekendelser

For et stykke tid siden afholdt jeg en konkurrence på Facebook. Præmien var en times privat svømmeundervisning med mig. Den heldige vinder var Torben Persson. Torben er en rigtig god svømmer, og lige inden vi mødtes havde han gennemført 10km i The Royal Docks! Så jeg var lidt spændt på, hvad Torben ville tage med sig fra vores time sammen.


Læs med her om Torbens egen oplevelse med SWI:M Privat Svømmeundervisning:Hvilke forestillinger havde du gjort dig om privat svømmeundervisning inden vi mødtes? Ikke mange, havde set din konkurrence på FB, hvor det var muligt at vinde undervisning med dig. Og jeg var så super heldig, at jeg vandt. Efterfølgende tænkte jeg, at du ville forvandle mig til en super elite svømmer og at jeg lynhurtigt kunne skære 5 min af min kilometertid. (hvilket jeg jo godt ved ikke bare sker uden hårdt arbejde)


Hvordan har du så oplevet det at få privat svømmeundervisning?

Jeg synes det var enormt spændende, at du var så seriøs omkring det (det kunne jeg godt lide, for jeg kan godt have tendens til at tale for meget), men du havde en opgave med at gøre mig dygtigere/bedre og det var fedt at mærke. Jeg synes, at du er enorm professionel og dedikeret. Jeg fik indsigt og forståelse i hvad jeg skulle rette og hvad jeg gjorde rigtigt. Det var sindssygt afslørende at blive filmet over, under og fra siden. Jeg har udviklet mig meget, har langt bedre rotation, bedre håndstilling og bedre ben som ikke bremser mig og jeg svømmer hurtigere.


Hvilken indsigt har du fået med dig? Jeg elsker at udvikle mig på alle områder og i alle relationer, det giver mig motivation. Du har absolut skubbet til mig omkring svømning.


Hvad tager du ellers med dig fra vores undervisningssession?

At det absolut er muligt at ændre på ens svømmestil !!


Hvis der var én særlig ting du ville anbefale ved privat svømmeundervisning hos mig, hvad ville det så være?

Jeg tænkte fra starten af, at du var professionel og passioneret, meget tydelig. Så fedt at mærke, hvor god du er til at forklare hvorfor og hvordan de forskellige detaljer hænger sammen.


Det var Torbens ærlige oplevelse i ord. Sidder du tilbage med en trang til at gøre noget ved DIN svømning, så kontakt mig gerne.

Du kan se mere her omkring de produkter jeg tilbyder


Hvad venter du egentlig på? ;)

25 visninger