26839884

Charlottehaven Health Club , Hjørringgade 12C, 2100 Østerbro

©2019 by SWI:M Privat Svømmeundervisning

SWIMMIX® FREDERIKSBERG

Svømmeundervisning med relationen i fokus

Svømmeundervisningen er designet efter SWIMMIX® linien og er et svømmeskolekoncept, der er udviklet af Ulrika Faerch, og konceptet er blevet til gennem 25 år, og udvikler sig stadig i takt med nye erfaringer og tiden.

SWIMMIX® svømmeskolen lå tidligere i Farum, hvor mange familier havde deres ugentlige gang fra baby til junior. I 2016 lukkede svømmeskolen ned, og i dag tager tager Ulrika Farch verden rundt med sit svømmeskolekoncept, og hjælper andre svømmeskoler igang med den relationsbaserede måde at undervise svømning på.


Jeg er ovenud stolt over at kunne tilbyde jer forældre SWIMMIX® - mine egne børn har svømmet i SWIMMIX® og jeg ville ikke vælge en anden tilgang end denne. I første omgang tilbyder jeg undervisning uden forældre, på små hold med 5 børn i varmt vand (34 grader). På længere sigt åbner jeg forhåbentlig op for svømning med forældre. Det betyder ikke, at forældre ikke må være med, det betyder blot at I sidder på kanten. Jeres opgave er, at hjælpe jeres barn med at blive klar til start, og give luft high fives og thumbs up. Og egentlig bare nyde at se dit barn udforske og afprøve sine færdigheder i vandet.

Undervisningen tager udgangspunkt i 'trin-for-trin' metoden, hvilket vil sige, at vi bygger på derfra hvor dit barn er i sin udvikling. Hvad er barnets udgangspunkt? Hvad er barnets forudsætninger? Og hvordan skal vi så arbejde videre herfra? Det er altafgørende for at opnå det bedste resultat - glad svømning!

Instruktøren er altid med i vandet for at sikre nærhed og tryghed, hvilket giver den bedste forudsætning for læring. Instruktøren har også bedre betingelser for at give den ultimative bedste svømmeundervisning, guidence og feedback fra vandet.


Vi krydrer svømmeundervisningen med leg, eventyr og historier. Fordi børn lærer som forskere - trial and error - er det vigtigt at have fokus på udforskning, nysgerrighed, kreativitet og leg. Gennem legen får dit barn mulighed for at afprøve det lærte. Vi ved af erfaring, at denne tilgang sikrer at barnet opbygger en sund selvfølelse, og samtidig lærer at svømme uden at fokus er på selve præstationen eller øvelsen.

Vi glæder os til at tage imod DIT barn <3

 

HOLD

Vi tager først og fremmest udgangspunkt i færdigheder frem for alder (vi har skrevet alder på som vejledende) og vi tilgodeser gerne relationerne dvs. at venner kan gå sammen. Det ved vi af erfaring, har stor betydning for børnenes læring og samvær.

GULDFISKEN

fra 3-5 år

For begyndere, der enten ikke er tryg ved vand eller er tryg men mangler færdigheder.


På Guldfisken lærer barnet at dykke trygt, at mestre et effektivt benspark og gode streamlines. Desuden arbejder vi med at opnå en sikkerhed og balance i vandet der gør, at barnet let og bekvemt kan flyde på ryggen samt vende om på mave og omvendt. Når barnet behersker dette bliver det introduceret for crawl og rygcrawl.

Delfinen.gif

DELFINEN

fra 3-8 år

Kun for børn der har bestået Guldfisken dvs. kan de færdigheder vi arbejder med på Guldfisken.


På Delfinen lærer barnet at svømme crawl med vejrtrækning til siden og rygcrawl. Begge dele let og effektivt med god balance i vandet. Dele af butterfly og brystsvømning leges ind parallelt.

Hajen.gif

HAJEN

fra 4-8 år

Kun for børn der har bestået Delfinen, dvs. de færdigheder vi arbejder med på Delfinen.


På Hajen arbejder vi videre med crawl- og rygsvømningsteknikken for at styrke barnets svømning. Barnet skal også skal lære butterfly og brystsvømning og kolbøttevendinger introduceres.

Er du i tvivl hvor dit barn hører til, så kontakt mig meget gerne.

 

TEAM SWIMMIX FREDERIKSBERG

Lær Os at Kende

DORTE

Ejer & Instruktør

Jeg har arbejdet med svømning i over 15 år, men det var først da jeg landede i SWIMMIX® , at det hele gik op i en højere enhed. Her lærte jeg relationens betydning, i svømmeundervisningen. Jeg brænder for at udbrede svømmeundervisning som opbygger barnets selvværd, hvor der er plads til barnet og hvor leg, udforskning og kreativitet er i fokus.

 
 

"Leg bliver ofte forstået som en pause fra seriøs læring. Men for børn er leg seriøs læring. Legen er faktisk barndommens arbejde."

Fred Rogers

 
 

Vi så en pige, der på kort tid blev mere og mere modig, alt imens hun lignede en flækket træsko af ren glæde. Sikke en fornøjelse!

Pernille Rasvig, Mor

FREDERIKSBERG HOSPITAL VARMTVANDSBASSIN

Holdundervisningen foregår  her:
Frederiksberg Hospital, Vej 6, indgang 5
Følg skiltningen til bassinet

pool_kom.jpg