26839884

Charlottehaven Health Club , Hjørringgade 12C, 2100 Østerbro

©2019 by SWI:M Privat Svømmeundervisning

Det du gør bliver du god til...

SVØMMEUNDERVISNING

Med mere end 15 års undervisningserfaring ved jeg hvordan du kommer i mål. Jeg er yderst professionel med en høj faglighed, og min svømmeundervisning er nærværende og effektiv med relationen i fokus. Jeg tager altid udgangspunkt i DIG frem for øvelsen. Her er DU i centrum. Det betyder, at min svømmeundervisning altid er skræddersyet efter den eller de svømmere jeg har i hænderne. Det er vigtigt for mig, at du selv er med i processen mod at blive en bedre og stærkere svømmer.

Her får du svømmeundervisning af høj kvalitet med fokus på ligeværdighed, tryghed og individuel udvikling. Fokus er på din udvikling samt dine ønsker og behov. Sammen finder vi den bedste vej for dig, at nå dit mål. Jeg identificerer dine udfordringer og hjælper dig med at komme dem til livs. Du får altid noget med hjem at arbejde videre med.


Jeg er altid med i vandet, når du har brug for det. Det giver mig de bedste forudsætninger for at give dig den ultimative bedste svømmeundervisning, guidance, instruktion og feedback.


Skal jeg hjælpe DIG i mål?