26839884

Charlottehaven Health Club , Hjørringgade 12C, 2100 Østerbro

©2019 by SWI:M Privat Svømmeundervisning

Babysvømning_Jannick_kom.JPG

BABYSVØMNING

Babysvømning kan være det mest fantastiske forælder og baby kan lave sammen. Og det kan være det værste! Der er meget stor forskel på kvaliteten på babysvømning. Alt for ofte bliver babysvømningen til endnu et projekt; der fokuseres på greb, øvelser, mål og resultater. Baby skal kunne noget, lære og præstere; dykke, svømme etc.

Det vi egentlig skal fokusere på er selve relationen, det at være sammen i vandet. Opleve sammen, og være den støtte barnet har brug for, for at trives i elementet og trinvis blive mere og mere selvhjulpen.

Ved denne oplevelsesbaserede tilgang opbygges en solid tillid, der gør barnet sulten efter mere. Når barnet er et subjekt i hænderne på os, og får tid og mulighed for at udvikle sig, tager barnets udvikling fart. Børn der går til dén slags svømning lærer ofte at svømme, før de kan gå. Selvom fokus ikke er på svømningen.

Når vi forældre lærer at være sammen om det, der er barnets fokus lige nu, opstår der magi. Magi fordi vi formår at være fuldt ud nærværende, empatiske og 'tunet' ind på barnet. Dét er personligt lederskab på højeste niveau. Og det skaber tryghed og forudsigelighed for barnet, hvilket styrker relationen og gør barnet robust på den sunde måde.

Børn vil så gerne selv, og vi skal give dem deres ret hertil tilbage. Det gør vi ved at give dem tid til at øve sig sammen med en støttende, nærværende og kontaktsøgende voksen. Med denne tilgang vil barnet udvikle sig, lære og tro på sig selv og sine egne evner. Når barnet mærker at blive set og behandlet ligeværdigt, og tilmed oplever at få den empatiske vejledning som det har brug for, er der ingen grænser for hvad det kan lære.

Prøv bare at forestil dig, hvilken forskel det vil gøre for det enkelte barns trivsel og for vores samfund generelt.

 

WORKSHOP I BABYSVØMNING

Undervisning, guidance og instruktion

Står du med adgang til varmt vand og har nogle ledige tider, så giv mig endelig et kald. Så vil jeg meget gerne komme ud til jer, og undervise jer i den relationsbaserede tilgang til babysvømning.

Kan du ikke vente? Så har du muligheden for selv at tage affære ved at købe babysvømningsbogen. Den bedste der findes!

Den lærer dig alt om det personlige lederskab i vandet, alt om hvordan du er sammen med dit barn i vandet på en ligeværdig måde, alt om hvordan du skal støtte dit barn ift alder. Den er guld værd. Også selvom du allerede går til babysvømning. Det skader ikke, at vide lidt om hvad I går ind til. 

Alle forældre burde få denne bog i barselsgave.